Agility alkeet / alkeisjatko maalis-huhtikuu

Aloitamme agility alkeet/alkeisjatko kurssin maaliskuussa!

Kurssi sopii sekä koirakoille, jotka ovat aloittelijoita agilityn parissa sekä koirakoille, joilla on jo perusteet agilitysta hallussa. Kurssi pidetään ns. yhdistelmäkurssina. Kurssille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja rotuiset koirat. Harjoituksia sovelletaan koiran ikä ja taitotaso huomioiden. Kurssin tavoitteena on toteuttaa lajia turvallisesti ja kerätä sekä ohjaajalle, että koiralle kokemusta perusohjaamisesta ja esteosaamisesta, ja ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä koiran kanssa.

Kurssi sisältää viisi käytännön harjoituskertaa, jotka ovat samaan kelloaikaan (klo 19.00) tiistai-iltoina. Päivämäärät ovat 26.3., 2.4., 9.4., 16.4. ja 23.4. Kurssi pidetään lämpimässä Hokkashallissa.

Kurssin kouluttajana toimii Jenni Moilanen.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Kurssin hinta on 119€. Kurssin maksamiseen voit käyttää Smartum-liikuntaetua, ePassia tai edenrediä. Smartumilla maksaminen onnistuu suoraa verkossa, jos haluat maksaa kurssin e-passilla tai edenredillä, niin ole yhteydessä info(at)aistijatunne.fi tai 044-2434531

Hinta: 119,00€ | Varausmaksu:Koulutuskerrat: 5 x 60 min

Varasto loppu

Lisätietoja

Muistilista kurssille osallistuvalle

Yksi kurssikerta on 60min.
Kurssilla tulee olla vähintään kolme ilmoittautunutta, jotta kurssi toteutetaan
Ilmoittautuminen kurssille on sitova
Muistathan ulkoiluttaa koirasi ennen kurssille tuloa.
Kiitos kun korjaat koirasi tekemät jätökset Seppälän alueelta.
Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin.
Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla Suomen kennelliiton säädösten mukaiset rokotukset kunnossa koko kurssin ajan.
Koiran ja/tai ohjaajan poissaolojen vuoksi emme hyvitä rahoja takaisin kurssikerroista, emmekä tarjoa korvaavia kurssikertoja.
Ota kursseille mukaan reilusti pienikokoisia maistuvia makupaloja ja/tai koirasi lempileluja.
Hokkashallissa on 20€ sottapyttysakko, joten huolehdithan että koirasi ei tee sinne tarpeitaan. Jos epäilet koirasi sisäsiisteyttä hallissa, niin voit käyttää koirallasi juoksuhousuja/urossuojaa.