BH-kokeisiin tähtäävä lukukauden kurssi

Onko tavoitteenasi BH-kokeen suorittaminen koirasi kanssa ensi vuonna? BH-koe on koirien käyttäytymiskoe. BH-koe sisältää tottelevaisuusliikkeitä sekä kaupunkiosuuden. BH-koe on avoin kaiken rotuisille koirille.

Tämä kurssi on koirakoille, joilla perustaitoja on jo harjoiteltu kohti yhteiskuntakelpoisen koiran elämää. Kurssilla harjoitellaan sekä BH-kokeen tottelevaisuusosuutta että kaupunkiosuutta.

Kurssi kestää koko syyslukukauden ja sisältää 16 koulutuskertaa. Kurssi toteutetaan aikavälillä 28.8.-18.12. (viikolla 42 ei treenejä). Koulutukset pidetään pääosin keskiviikkoisin klo 19:00, viikolla 36 kokoontuminen on poikkeuksellisesti torstaina 5.9. klo 19:00. Kurssi pidetään pääosin lämpimässä Hokkashallissa, mutta BH-kokeen kaupunkiosuutta varten harjoittelemme myös kaupunkiympäristössä. Tarvittaessa voimme kurssilaisten kanssa sopia kaupunkitreeneihin poikkeavia päivämääriä ja kellonaikoja.

Kurssin kokonaishinta on 330€. Ilmoittautumisvaiheessa maksetaan 165€. Samalla asiakas sitoutuu maksamaan jälkimmäisen osan kurssimaksusta. Jälkimmäinen osa laskutetaan sähköpostilla kurssin aikana.

 

Hinta: 330€ | Varausmaksu: 165€| Koulutuskerrat: 16 x 45min

 

Varastossa

Lisätietoja

Muistilista kurssille osallistuvalle:

Yksi kurssikerta on 45min.

Kurssilla tulee olla vähintään neljä ilmoittautunutta, jotta kurssi toteutetaan

Ilmoittautuminen kurssille on sitova

Muistathan ulkoiluttaa koirasi ennen kurssille tuloa.

Kiitos kun korjaat koirasi tekemät jätökset Seppälän alueelta.

Hokkashallissa on käytössä 20€ sottapyttymaksu, joten ulkoilutathan koirasi kunnolla ennen halliin tuloa. Jos epäilet koirasi sisäsiisteyttä hallissa, niin käytä koiralla treeneissä urossuojaa/juoksuhousuja.

Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin.

Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla Suomen kennelliiton säädösten mukaiset rokotukset kunnossa koko kurssin ajan.

Koiran ja/tai ohjaajan poissaolojen vuoksi emme hyvitä rahoja takaisin kurssikerroista, emmekä tarjoa korvaavia kurssikertoja.

Ota kursseille mukaan reilusti pienikokoisia maistuvia makupaloja ja/tai koirasi lempileluja.