Hihnakäytöskurssi huhti/toukokuu

Tuntuuko että koirasi taluttaa sinua, etkä sinä koiraa? Pelkkä lenkille lähteminen nostaa hikikarpalot otsallesi? Ilmoittaudu mukaan hihnakäytöskurssille. Olisihan se nautinto kävellä koiran kanssa lenkillä ilman pelkoa, jännitystä tai muitakaan negatiivisia tunteita.

Kurssille voi osallistua kaiken ikäisten koirien kanssa. Kurssille voi osallistua myös koiran kanssa, jolla ei ole ongelmaa hihnakäytöksessä. Kurssilta voi hakea varmuutta ohituksiin tai esim. nuoren koiran kanssa “työkaluja” tulevaisuutta varten ohitustilanteisiin.

Kurssi kokoontuu seuraavasti: keskiviikkona 17.4. klo 20:00, torstaina 2.5. klo 20:00, keskiviikkona 8.5. klo 20:00 ja maanantaina 13.5. klo 19:00. Viimeinen kurssikerta toteutetaan kaupunkiympäristössä. Kurssilaiset jaetaan viimeiselle kerralle kahteen ryhmään. Ryhmäjako ja viimeisen kerran tapaamispaikka sovitaan kurssin aikana.

Kolmella ensimmäisellä kerralla koulutus pidetään lämpimässä Hokkashallissa. Kurssin kouluttajana toimii Teija Viljanmaa-Petjala

 

Hinta: 85,00 | Varausmaksu:Koulutuskerrat: 4x45min

 

Varasto loppu

Lisätietoja

Muistilista kurssille osallistuvalle

Kurssi pidetään lämpimässä Hokkashallissa

Yksi kurssikerta on 45min.

Kurssilla tulee olla vähintään kolme ilmoittautunutta, jotta kurssi toteutetaan

Ilmoittautuminen kurssille on sitova

Muistathan ulkoiluttaa koirasi ennen kurssille tuloa.

Hallissa on 20€ sottamaksu (ulosteet, pissat, oksennukset), joten ulkoilutathan koirasi kunnolla ennen kurssille tuloa

Jos epäilet koirasi sisäsiisteyttä hallissa, niin pidä koiralla urossuojaa/juoksuhousuja koulutuksen ajan.

Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin.

Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla Suomen kennelliiton säädösten mukaiset rokotukset kunnossa koko kurssin ajan.

Koiran ja/tai ohjaajan poissaolojen vuoksi emme hyvitä rahoja takaisin kurssikerroista, emmekä tarjoa korvaavia kurssikertoja.

Ota kursseille mukaan reilusti pienikokoisia maistuvia makupaloja ja/tai koirasi lempileluja