Pentujen jatkokurssi eli juniorikurssi

Pentujen jatkokurssi eli juniorikurssi on tarkoitettu noin 6kk – 1,5v ikäisille koirille, jotka ovat jo käyneet pentukurssin tai harjoitelleet muuten jo perustaitoja. Kurssille ovat tervetulleita kaiken kokoiset ja -näköiset koirat.

Kurssilla opetellaan perustottelevaisuutta kuten odottamista, katsekontaktia, mukana kulkemista ja paikallaoloa, sekä opetellaan erilaisia koulutustekniikoita ja koiran käsittelyä.

Kurssikerrat ovat maanantaisin klo 18. Päivämäärät ovat 15.4., 22.4., 29.4. ja 6.5. Kurssi pidetään lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa. Halli on Eläinsairaala Countrypoliksen takana.

Kurssin kouluttajana: Teija Viljanmaa-Petjala

 

Hinta: 81,00 | Koulutuskerrat: 4 x 45min

Varasto loppu

Lisätietoja

Muistilista kurssille osallistuvalle

Yksi kurssikerta on 45min.

Kurssilla tulee olla vähintään kolme ilmoittautunutta, jotta kurssi toteutetaan

Ilmoittautuminen kurssille on sitova

Muistathan ulkoiluttaa koirasi ennen kurssille tuloa.

Kiitos kun korjaat koirasi tekemät jätökset Seppälän alueelta.

Hokkashallissa on käytössä sottapyttysakko 20€, huolehdithan ettei koirasi tee tarpeitaan halliin. Jos epäilet koirasi sisäsiisteyttä hallissa, niin voit pukea sille jouksuhousut/urossuojan.

Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin.

Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla Suomen kennelliiton säädösten mukaiset rokotukset kunnossa koko kurssin ajan.

Koiran ja/tai ohjaajan poissaolojen vuoksi emme hyvitä rahoja takaisin kurssikerroista, emmekä tarjoa korvaavia kurssikertoja.

Ota kursseille mukaan reilusti pienikokoisia maistuvia makupaloja ja/tai koirasi lempileluja