Rally-Toko jatko lukukausi

Oletko harrastanut koirasi kanssa Rally-Tokoa ja haluaisit nyt jatkaa tämän lajin parissa?

Rally-Toko jatkokurssi on suunnattu koirakoille, jotka osaavat itsenäisesti suorittaa Rally-Toko alokasluokan kylttejä ja koira osaa seuraamisen sekä muiden tottelevaisuustekniikoiden perusteet. Ohjaajajalla on taito lukea Rally-Toko kylttejä. Koiran tulee lisäksi pystyä keskittymään ohjaajaansa, vaikka hallissa on muita koirakoita.

Teemme kurssilla sekä kisaratojen mukaisia harjoitteita että erilaisia ratojen pätkiä (tehtäviä peräkkäin), sekä käymme läpi kylttien oikeaan suorittamista. Lisäksi treenaamme koiran oikeaa paikkaa sivulla ja seuraamisessa.

Koulutukset pidetään maanantaisin klo 20:00 lämpimässä Hokkashallissa. Kurssilla on 16 koulutuskertaa aikavälillä 26.8.-16.12. (viikolla 42 ei treenejä). Kurssin kokonaishinta on 330€. Ilmoittautumisvaiheessa maksetaan 165€. Samalla asiakas sitoutuu maksamaan jälkimmäisen osan kurssimaksusta. Jälkimmäinen osa laskutetaan sähköpostilla kurssin aikana.

Kurssin kouluttajana toimii Teija Viljanmaa-Petjala.

 

Hinta: 330€ | Varausmaksu: 165€| Koulutuskerrat: 16 x 45min

Varastossa

Lisätietoja

Muistilista kurssille osallistuvalle

Yksi kurssikerta on 45min.

Kurssilla tulee olla vähintään kolme ilmoittautunutta, jotta kurssi toteutetaan

Ilmoittautuminen kurssille on sitova

Muistathan ulkoiluttaa koirasi ennen kurssille tuloa.

Kiitos kun korjaat koirasi tekemät jätökset Seppälän alueelta.

Hokkashallissa on käytössä 20€ sottapyttymaksu, joten huolehdithan että koirasi ei tee tarpeita sinne. Mikäli epäpilet koirasi sisäsiisteyttä, niin pidä koiralla treeneissä urossuojaa/juoksuhousuja.

Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin.

Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla Suomen kennelliiton säädösten mukaiset rokotukset kunnossa koko kurssin ajan.

Koiran ja/tai ohjaajan poissaolojen vuoksi emme hyvitä rahoja takaisin kurssikerroista, emmekä tarjoa korvaavia kurssikertoja.

Ota kursseille mukaan reilusti pienikokoisia maistuvia makupaloja ja/tai koirasi lempileluja.