Tekemistä kirsusta hännänpäähän

Tule koirasi kanssa kurssille, jossa tarjoamme erilaisia koulutuksellisia elämyksiä ja kokemuksia. Kurssi alkaa peruskoulutuskerralla, seuraavilla kolmella kerralla tehdään koiran hajuaistia aktivoivia harjoitteita, iloisen mielen tottelevaisuuslajiin (Rally-Tokon) littyviä tehtäviä, treenataan koiran ja ohjaajan kehon hallintaa sekä tehdään erilaisia koiran kouluttamiseen liittyviä tehtävärasteja.

Kurssille ovat tervetulleita kaiken ikäiset, kokoiset ja näköiset koirat. Koiran ei tarvitse olla “tottelevaisuusvalio”, mutta sen tulee tällä kurssilla olla ohjaajansa hallinnassa (esim. ei jatkuvaa haukkumista toisille koirille). Mikäli koira ei pysty lainkaan keskittymään ohjaajaansa kun hallissa on muita koiria/ihmisiä, niin kannattaa ilmoittautua jollekin perusteet (tottelevaisuuden perusteet, arkitottelevaisuus, pentukurssi jne) kurssille.

Kurssi pidetään maanantai-iltaisin klo 17:00 lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa. Kurssin päivämäärät ovat 15.4., 22.4., 29.4. ja 6.5.

Kurssin kouluttajana toimii Teija Viljanmaa-Petjala.

 

Hinta: 81,00 | Varausmaksu:Koulutuskerrat: 4x45min

Varasto loppu

Lisätietoja
Muistilista kurssille osallistuvalle

Yksi kurssikerta on 45min.

Kurssilla tulee olla vähintään kolme ilmoittautunutta, jotta kurssi toteutetaan.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova.

Muistathan ulkoiluttaa koirasi ennen kurssille tuloa.

Kiitos kun korjaat koirasi tekemät jätökset Seppälän alueelta.

Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin.

Kurssille osallistuvalla koiralla tulee olla Suomen kennelliiton säädösten mukaiset rokotukset kunnossa koko kurssin ajan.

Koiran ja/tai ohjaajan poissaolojen vuoksi emme hyvitä rahoja takaisin kurssikerroista, emmekä tarjoa korvaavia kurssikertoja.

Ota kursseille mukaan reilusti pienikokoisia maistuvia makupaloja ja/tai koirasi lempileluja.

Hokkashallissa on 20€ sottapyttysakko, joten huolehdithan että koirasi ei tee sinne tarpeitaan. Jos epäilet koirasi sisäsiisteyttä hallissa, niin voit käyttää koirallasi juoksuhousuja/urossuojaa.