Standard Holiday

Koirat majoittuvat nykyaikaisessa ja ajantasaisesti varustellussa 20 paikkaisessa Koirahoitolassa, jossa on erityisesti kiinnitetty huomiota hoidossa olevien koirien hyvinvointiin, turvallisuuteen ja tilojen puhtaanapitoon. Materiaalit niin seinien, lattioiden kuin aitaelementtien osalta on valittu nimenomaan koirien turvallisuutta ajatellen.


Hinnasto

1-7 Vuorokautta 27 € / Vuorokausi
8-14 Vuorokautta 26 € / Vuorokausi
Yli 15 vuorokautta 25 € / Vuorokausi
Saman perheen 2. koira samassa häkissä -50%
Eläinparkin ruoka hoitoon tuleville koirille 2 € / Vuorokausi
Pienet hoitotoimenpiteet, kynsien leikkaus 12 € / koira
Palvelumaksu (erikseen sovittu asiakaspalveluajoista poikkeava lemmikin haku / tuontiaika) 25 €
Sesonkiaikoina (1.1. – 8.1.  |  1.3. – 10.3.  |  1.6. – 31.8.  |  11.10. – 20.10.  |  20.12. – 6.1.) +3 € / Vuorokausi
Kysy hoitopaikasta Täytä hoitosopimus
Lisätietoja

Saman perheen koirat voivat majoittua samassa häkissä, jos ne tulevat keskenään toimeen rajatussa tilassa ja ovat yhden henkilön talutettavissa. Yli 30kg painoiset koirat tulee majoittaa eri häkkeihin tai varata koirille ns. tulpahäkki. Isojen koirien tuplahäkkejä hoitolassamme on kolme.

Mikäli koiralla on lääkitys tai jokin paikallishoidettava alue hoidon aikana, niin omistajan tulee antaa näistä kirjalliset ohjeet sähköisessä hoitosopimuksessa. Lääkintä/hoitotavan tulee olla sellainen, että koira antaa vieraan (vaihtuvan) ihmisen toteuttaa sen. Omistaja tuo hoitojaksolle mukaan kaikki tarvittavat lääkintään/paikallishoitoon liittyvät tarvikkeet (lääkkeet, korvanputsausaineet, vanulaput, puhdistusaineet, sidostarpeet).

Jos koira on herkkävatsainen (reagoi elämän ja tilanteiden muutoksiin vatsallaan), niin tulee omistajan tuoda koiralle mukanaan mahan toimintaa tukevia hoitotuotteita. Suositeltavaa on aloittaa näiden mahaa tukevien tuotteiden syöttäminen kotona 2-3vrk ennen hoitojakson alkua.