Ditt husdjur
för de bästa

Ditt husdjur
för de bästa

Aisti & Tunne Oy är ett företag i djurbranschen, grundat 2017 i Kajana. Vår personal är utbildade inom djurbranschen, med flera års omfattande erfarenhet. Vårt mål är att hjälpa och betjäna sällskapsdjursägare på ett heltäckande sätt.

Ring upp +358 44 243 4531


Vi är Aisti & Tunne

Att ta hand om husdjur är inte bara vårt jobb, det är vad vi älskar och brinner för!

Våra tjänster omfattar djurpensionat, pälsvård, kurser både individuellt och i grupp, valptester, ID-märkning av hundar (mikrochip), Green care-tjänster samt evenemang med djurtema, till exempel läger och kalas för barn och unga samt UUA- och arbetshälsodagar. Vi har en varm innehall med konstgräs och en inhägnad utomhusplan med stenmjöl. Båda kan hyras för egen verksamhet.

Aisti ja Tunne Oy har fem hundar för fostran och rehabilitering, som alla har genomgått ett lämplighetstest i Hundar inom fostran och rehabilitering rf. Två av de fem hundarna har också gjort ett arbetsprov, så de kan arbeta med officiella arbetsvästar på sig. Hundarna deltar i vår Green care-verksamhet.

Vi har ett modernt 20 platsers hundpensionat som är särskilt planerat med tanke på hundarnas trivsel och trygghet och så att det är lätt att rengöra. Varje hund har eget utrymme inomhus och utomhus. Om ägaren vill kan samma familjs hundar inkvarteras i samma utrymme. Hundar som är främmande för varandra har inte med varandra att göra hos oss.

Hundarna rastas flera gånger per dag i Seppäläs lantliga landskap och vi har också en stor inhägnad plan där de kan springa fritt. Vårt pensionat är planerat så att vi också kan ta emot hundar som en främmande människa inte kan handskas med. Alla hundar har en lucka inifrån till utomhusgården. Luckan kan öppnas och stängas från burens utsida. Du kan utan bekymmer hämta också en utställningshund med krävande päls till oss; vi kan tvätta den under vistelsen. Vi har kylskåp och frysar, så vi kan utfodra din hund med råfoder enligt dina instruktioner.

Vi har också fem kattplatser. Varje katt har en egen enrummare i två våningar med fönster. Katterna ser inte varandra och kattpensionatet är skilt från hundpensionatet. Vi kan också inhysa andra små djur, till exempel kaniner och gnagare.

I hundpensionatet finns vår lilla butik där du kan köpa högklassigt torrfoder för både hundar och katter, olika produkter som varierar enligt säsong samt aktiveringsredskap.

Våra Spa&beauty-tjänster omfattar tvätt och torkning av alla raser, trimning med sax, plockning och maskintrimning samt andra mindre åtgärder som kloklippning. Det är lätt att boka tid för vi har öppet nästan alla dagar året runt.

Djurpensionat kennel

Standard Holiday (hundar) dygn, 1–7 dygn 25 € / dygn
Standard Holiday (hundar) dygn, 8–14 dygn 24 € / dygn
Standard Holiday (hundar) dygn, över 15 dygn 23 € / dygn
Kis-Kis Holiday (katter) dygn, 1–7 dygn 15 € / dygn
Kis-Kis Holiday (katter) dygn, 8–14 dygn 14 € / dygn
Kis-Kis Holiday (katter) dygn, över 15 dygn 13 € / dygn
Dagis Day Care (hundar) dag 15 € / dygn
Dagis Day Care (hundar) dag, om hunden är på dagis minst två dagar i sträck 13 € / dygn
För andra hundar från samma familj i samma bur -50%
Andra smådjur 7 € / dygn
Activity Holiday + 10 € / dygn
Djurpensionatets mat + 1 € / dygn
Djurpensionatets oljetillskott + 1 € / dygn


Kundtjänstens öppettider

På morgonen 07:00 – 09:00
och på kvällen 16:00 – 20:00

Ring upp +358 44 243 4531

Skicka mejl till oss

Info@aistijatunne.fi. Vi tillhandahåller service på finska och engelska.

Ring upp +358 44 243 4531
Email
: info@aistijatunne.fi

      

© 2023 Aisti & Tunne By MainosLähde