Varaa tila

Kauttamme voit vuokrata kivituhkapintaista aidattua kenttää sekä lämmintä koulutushallia. Molemmat tilat sopivat erinomaisesti kaikkeen koiran kouluttamiseen. Hiekkakenttä soveltuu myös koiran ulkoiluttamiseen vapaana. Vuokrattavissa on myös eläinhoitolan koirien pesu- ja trimmaushuone, joissa koira pesu- ja kuivaus onnistuu ergonomisesti ja ammattitason välineillä.

Loading...

Hokkashallin kuukausivuokra

Aisti & Tunne

Vuokrattavat tilat


Hokkashalli

Hokkashalli on lämmin vajaa 400 neliön tila, jossa on keinotekonurmi. Asiakkaan käytössä on agilityesteet, Rally-Toko kyltit, TOKO-välineistöä ja PK-hyppyeste. Hallin varaaja saa sähköisen linkin avulla hallin oven auki oman vuoron aikana.

Lue lisää


Pesutilan vuokraus

Koira pestävänä, mutta suihkuhuoneen lattialla kyykkiminen ei nyt oikein innosta? No mutta me tarjoamme sinulle mahdollisuuden pestä koirasi meidän ammattitason tiloissa. Saat viedä puhtaan koiran kotiin ja jättää meille pesussa irronneet karvat.

Lue lisää


Hiekkakenttä

Kivituhkapintainen aidattu kenttä soveltuu hyvin koiraharrastuksiin sekä koiran vapaana ulkoiluttamiseen. Kentällä on erinomainen salaojistus, joten kenttä ei käytännössä ole missään vaiheessa sulanmaan aikaa vetelä tai liejuinen pinnaltaan.

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ulkoiluta koirasi hyvin ennen halliin menoa. Halli ei ole koiran jaloitteluun tai ulkoilutukseen tarkoitettu paikka. Hallissa on 20€ sottapyttymaksu (uloste, pissa, oksennus). Halli on tarkoitettu koiran kouluttamiseen. Sähköinen ovenavaus linkki toimii vain sillä kellonajalla, jolloin olet hallin varannut. Huolehdi kaikki käyttämäsi tavarat paikoilleen. Jätä halli siistiin kuntoon seuraavalle. Sammuta valot ja laita ovi lukkoon lähtiessäsi hallista.

Ota kotoa mukaan vain koira, shampoo + hoitoaine sekä harja föönaukseen. Tilan vuokraan kuuluu pyyhkeet ja fööni, joten niitä ei tarvitse ottaa kotoa mukaan. Pesutoimenpiteen jälkeen siisti tilasta vain suurimmat karvakasat eli sellainen yleissiistiminen riittää. Saat jättää tarkemman siivouksen meille. Käytössäsi ovat sähkösäätöinen pesuallas ja trimmipöytä, joten vähemmällä selkäkivulla pitäisi tämän toimenpiteen hoitua. Toimenpiteen jälkeen voit lähteä puhtaan koirasi kanssa kotiin ja jättää karvat meille.

Hiekakkenttä on aidattu tila Eläinhoitolan vieressä. Hiekkakentän oven saa sisäpuolelta varmuusketjulla kiinni, jotta koira ei avaa ovea hyppäämällä kahvaan. Kentällä voit antaa koirasi irrotella kovimpia vauhtihöyryjä kehostaan. Voit käyttää kenttää myös koirien laumoittamiseen tai luoksetulo treeneihin.

Pesutilan ja hiekkakentän vuokrauksissa peruutukset tehtävä 24h ennen ajanvarausta sähköpostilla info(at)aistijatunne.fi tai viestillä numeroon 044-243 4531. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai sitä ei tehdä lainkaan, niin veloitamme asiakkalta tilavaruksen hinnan kokonaisuudessaan.

Aisti ja Tunne metsän sekä Hokkashallin yksittäin varattujen tuntien osalta varattua aikaa ei voi peruuttaa. Mikäli varattua aikaa ei pysty käyttämään, niin sen voi luovuttaa toiselle käyttäjälle. Hokkashallin koko päiväksi käyttöönsä varanneille sovelletaan samoja peruutusehtoja kuin pesutilaan ja hiekkakenttään.