Varaa palvelu

Voit varata koirallesi ajan hyvinvointipalveluihin ympäri vuoden. Hyvinvointipalveluja ovat koirien trimmaukset, pesut, hieronnat, Emmi-Pet hammashoidot, kynsien leikkaukset.

Varaa palvelut

Hieronta & hoito


Koirahieronta

Koirahieronnalla voidaan ennakoida, ylläpitää sekä kuntouttaa koiran kehollista hyvinvointia. Vapaana olevat koirahieronta-ajat näet kalenterista.

Lue lisää


Dna-näytteiden ottaminen

Mikäli haluat koirastasi otettavan DNA-näytteen, niin tilaa ensin valitsemastasi laboratoriosta näytteen ottovälineet. Ota sen jälkeen yhteyttä Teijaan sähköpostilla.

Lue lisää


Hammashoito Emmi-Pet

Emmi-Pet Ultraäänihammasharja puhdistaa lemmikkisi hampaat ja estää ientulehdusta sekä parodontiittia. Emmi-Pet hammashoito on ensisijaisesti ennaltaehkäisevää hoitoa.

Lue lisää


Pienet hoitotoimenpiteet

Pieniin hoitoitoimenpiteiseiin kuuluu: kynsienleikkaus. korvien puhdistus, tikkien poisto, anaalirauhasten tyhjennys ja punkin / punkkien poisto.

Lue lisää

Soita & varaa palvelu

Spa & Beauty


Kevyt siistiminen

Hapsottaako otsatukka, törröttääkö tassukarvat vai laahaako helmakarvat jo maata? Ei hätää, kevyt siistiminen riittää silloin.

Lue lisää


Pesu ja kuivaus

Koiran säännöllinen pesu pitää koiran karvapeitteen sekä ihon kunnossa. Koiran karvanlähdön aikaan voidaan laadukkaasti toteutelulla pesulla nopeuttaa karvanlähtöä.

Lue lisää


Trimmaukset

Suurella joukolla koiria on karvapeite, joka tarvitsee trimmausta. Meidän trimmaaja ottaa vastaan kaikenkarvaisia koiria. Koiran säännöllinen trimmaaminen on hyvinvointiasia.

Lue lisää

Kysy palveluista

Green Care – koira hyvinvoinnin tukena

Luonto ja eläimet ovat olennainen osa ammatillista ja vastuullista Green Care toimintaa, jolla voidaan edistää ihmisten hyvinvointia ja elämän laatua. Aisti ja Tunne Oy haluaa tarjota sinulle luonto- ja eläinavusteisia menetelmiä kuntoutuksen tukena tai nostattamaan elämäsi laatua. Haluamme auttaa sinua jaksamaan työssäsi, pitää yllä toimintakykyäsi ja tarjota mahdollisuus kokemukselliseen oppimiseen.


Peruspaketti yrityksille ja yhteisöille

Green Care Peruspaketti on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, joilla on tavoitteena ottaa tulevaan.

Lue lisää


Koira oppimisen tueksi

Toimitko opettajana, erityisopettajana, varhaiskasvatuksen ohjaajana. Kaipaatko apuja lasten/nuorten motivointiin opetustilanteisiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä koira-avusteisia opetuksia.

Lue lisää


Luonto, liikunta ja koirat

Kautta aikoen ihmiset ovat hakeneet luonnosta mielen rauhaa ja voimaa. Luonnossa liikkuminen avaa aistisi ja tuo sinulle erilaisia tuntemuksia. Haluatko toteuttaa kokemuksellisen luontoelämyksen työkavereidesi tai ystävien kanssa. Ota yhteyttä!

Lue lisää


Toimintatuokio koiran kanssa

Päiväkotiryhmät, eskariryhmät, ikäihmiset, hoito- ja hoivakodeissa asuvat, erilaiset kuntoututsryhmät kaipaatteko erilaista sisältöä arkeen. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan koira-avusteinen toimintatuokio.

Lue lisää


Toimintatuokio asiakkaan luona

Toimintatuokio toteutetaan asiakkaan luona; kotona tai hoitoympäristössä. Toteutus neljä kertaa kahden tunnin.

Lue lisää


Viiden aistin toimintatuokio

Viiden aistin toimintatuokio on hetki, jossa keskitytään ihan johonkin muuhun pitkään TO DO listaan tai huomisen mukanaan tuomiin murheisiin. Rauhoitutaan aistimaan ja tuntemaan.

Lue lisää


Lue koiralle

Koira ei painosta, ei korjaa, ei arvostele, vaan kuuntelee rauhallisesti ja on kannustava vaikka sanat olisivatkin hukassa. Voimme tarjota tämän palvelun koulussa, kotona tai meidän tiloissa.

Lue lisää


Tyhy-päivä eläinparkissa

Järjestämme mielellämme yrityksesi tai työpaikkasi henkilöstölle koira-avusteisen hyvinvointipäivän. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pesuun ja trimmaukseen ajanvaraukset tehdään sähköpostitse kaisu@aistijatunne.fi Trimmaaja vastaa sähköposteihin järjestyksessä, joten maltathan odottaa vastausta. Etenkin keväisin ja syksyisin on koirankarvasesonki, joten ajavaraukset voivat mennä useiden viikkojen päähän. Kannattaa tehdä siis varaus mahdollisimman aikaisin. Ulkoiluta koirasi ennen trimmaukseen tuontia, jotta koirallasi on helpompi olla pesun ja trimmauksen ajan. Mitä paremmin olet pitänyt koirasi karvapeitteen kunnossa trimmauksien/pesujen välissä, niin sitä vähemmän aikaa trimmaajalla menee koirasi pesuun ja/tai trimmaukseen. Käsittelyyn ja pöydällä paikallaan olemiseen totutetulle koiralle trimmaus on miellyttävämpi kokemus ja toisaalta myös toimenpide on samalla nopeampi.

Koiranomistajan tulee olla koko hieronnan ajan paikalla. Koiranomistajan tehtävä on pitää koira paikallaan, jotta hieroja voi keskittyä hierontaan. Kannattaa siis harjoitella koiran rauhoittumista kylkiasentoon lattialle jo kotona, ennen ensimmäiseen koirahierontaan tuloa.

Koiranomistajan tulee olla koko hoitotoimenpiteen ajan paikalla. Koiranomistajan tehtävä on pitää koira paikallaan, jotta työntekijä saa hoidettua koiran hampaat. Vieraille ihmisille aggressiivisen koiran hampaita on mahdoton hoitaa Emmi-Pet menetelmällä. Koiran pitää antaa vieraan ihmisen käsitellä hampaitaan yli puolen tunnin ajan, joten toimenpide vaatii koiralta malttia sekä koiranomistajalta koiran käsittelytaitoja. Emmi-Pet hammashoito on koiralle kivuton toimenpide ja koiraa ei rauhoiteta toimenpiteeseen. Koiranomistaja saa koiran hammasharjan mukaan ensimmäiseltä käynniltä. Muista ottaa kyseinen harja mukaan seuraavalle käynnille. Jokaisella koiralla on oma hammasharja.

Ajanvarauksella erikseen sovitut palvelut tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen ajanvarausta sähköpostitse info@aistijatunne.fi tai viestillä numeroon 044 243 4531. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai sitä ei tehdä lainkaan, veloitamme asiakkaalta palvelun toteuttamiseen varatun ajan mukaisen korvauksen.