Hokkashalli

Hokkashalli on lämmin koiran keinotekonurmipintainen koulutushalli, jossa on tilaa vajaat 400 neliötä. Hallista löytyy agilityesteet, TOKO-este, PK-hyppyeste, Rally-Toko kyltit kaikkiin luokkiin, TOKO-tarvikkeita sekä apuvälineitä mm. koiran takaosan hallinnan kouluttamiseen. Hallissa on myös vessa ja mahdollisuus kahvin/teen keittämiseen treenien lomassa.


Voit varata halliin yksittäisen irtotunnin, kokonaisen päivän, useamman peräkkäisen tunnin tai voit maksaa halliin kuukausivuokran. Varmasti näistä vaihtoehdoista löytyy sinun tarpeeseesi sopiva vaihtoehto päästä laadukkaan hallin käyttäjäksi.

Hinta 30€ / tunti

Loading...
Lisätietoja
Hallin tuntivuokra 30 €
Neljän kerran vakiovuoro 112 €
Kymmenen kerran vakiovuoro 250 €
Hallin vuokra päiväksi (klo 8-16) ma / ti / ke / to 100 €
Hallin vuokra päiväksi (klo 8-22) pe / la / su 240 €
Hallin vuokra viikonlopuksi (klo 8-22) la-su 400 €

Vuokraamme vain koko hallia.

Huom! Yksittäisen irtotunnin ostaja. Maksa tuntisi samalla kun teet varauksen ajanvarauskalenterin kautta. Mikäli tuntia ei ole maksettu ennakkoon, niin laskutamme tunnin 45€ hinnalla. Halliin tehtyä yksittäistä tuntia ei voi peruuttaa/siirtää, mutta varaaja voi luovuttaa oman tuntinsa toiselle asiakkaalle, mikäli ei voi itse varattua aikaa käyttää.

Neljän ja kymmenen kerran sekä koko päivän ja viikonlopun varaukset hoidamme laskutuksen kautta tai voit varauksen yhteydessä sopia maksusta Eläinparkin kassaan. Ota näiden varauksien osalta yhteyttä teija(at)aistijatunne.fi