Hokkashallin kuukausivuokra – huhtikuu

Hokkashallin säännöt, joihin vuokraaja sitoutuu:

 1. Harrastaja on vastuussa itsestään, koirastaan, turvallisuudesta sekä aiheutetuista vahingoista
 2. Halli jätetään vuoron jälkeen samaan tai siistimpään kuntoon kuin sinne tullessa. Havaituista epäkohdista ilmoitetaan viipymättä p. 044-2434531 soittamalla tai jättämällä viesti puhelimeen.
 3. Ajoneuvot pysäköidään parkkipaikalle, joka on toisella puolella rakennusta kuin ulko-ovet.
 4. Koirien ulkoilutus tehdään pieneläinhautausmaan tai Countrypoliksen suuntaan. Älä häiritse hevosia tai nautoja koirasi ulkoilutuksella.
 5. Koiran tekemät jätteet kerätään ja laitetaan ulkoroskikseen. Ei anneta koirien merkkailla rakennuksien seiniin ja ulko-oven läheisyyteen
 6. Hokkashalli sijaitsee oppilaitoksen alueella. Lain mukaisesti tupakointi oppilaitoksen alueella on kielletty.
 7. Hallin sisätilojen likaamisesta seuraa 20€ sottapyttysakko. Vahingon tapahduttua siivoa se välittömästi. Sotkusakko kirjataan paperille, ja pudotetaan punaiseen postilaatikkoon.
 8. Jos olet epävarma koirasi siisteydestä hallissa tai koirallasi on juoksu, niin pidä sillä pöksyt jalassa hallissa.
 9. Vuoro alkaa tasatunnista ja päättyy tasatuntiin. Oman vuoron aikana tulee siistiä halli seuraavalle käyttökuntoon esim. esteiden siirtäminen ja tavaroiden kerääminen.
 10. Sairaan koiran kanssa treenaaminen on kielletty. Tarttuvien tautien kanssa tulee noudattaa riittävää toipumisaikaa epidemioiden hillitsemiseksi.
 11. Esteitä ja muita painavia tavaroita ei saa raahata hallin mattoa pitkin. Hallin käyttäjä joutuu korvaamaan hallille tai esteille tai muille hallin omistajan tuotteille aiheuttamansa vahingot.
 12. Kuukausivuokra on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää toisen henkilön käyttöön. Kuukausivuokraaja voi tehdä varauksen edellisenä iltana klo 22:00 alkaen seuraavalle päivälle. Jos kuukausivuokraaja tekee halliin varauksen aikaisemmin, niin häntä veloitetaan normaalin tuntihinnoittelun mukaisesti.
 13. Kuukausi vuokra on kalenterikuukauden ajan voimassa.
 14. Agility-esteet, hyppyesteet, Rally-Toko kyltit, ruutu ja merkit kuuluvat hallivuokraan. DOBO-pallojen ja lättyjen käyttö ei kuulu vuokraan.
 15. Hallissa on tallentava kameravalvonta. Hallin väärinkäytöstä ja sääntöjen rikkomisesta Aisti ja Tunne Oy:lla on oikeus katkaista vuokrasopimus ja periä vuokraajalta mahdolliset aiheutetut vahingot.
 16. Halli ei ole tarkoitettu koirien ulkoilutuspaikaksi.

 

 

Lisätietoja

Haluatko käydä yksityisvuorolla treenaamassa koiraasi lämpimässä hallissa? Kertamaksulla saat hallin käyttöösi kalenterikuukauden ajaksi. Tarjoamme Hokkashallia kuukausivuokralla yksityishenkilöille.

Kuukausivuokralla voit käyttää hallia niin monta tuntia kuukaudessa kuin haluat. Kuukausivuokraaja voi tehdä varauksen seuraavalle päivälle klo 22:00 alkaen. Kuukausivuokraaja saa varata vain yksittäisiä tunteja (ei peräkkäisiä tunteja). Kuinka toimit?

 1. osta tuote. HUOM! Kirjaa ostokseesi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 2. voit tehdä varauksen edellisenä päivänä klo 22:00 alkaen. Tee varaus kotisivujen sähköisen kalenterin kautta.
 3. saat sähköpostiisi viestin Aisti ja Tunne Oy otsikolla; Tiedot varauksestasi. Viestissä on varauskohtainen avauspainike. Kun klikkaat linkkiä, saat avauspainikkeen näkyville. Painamalla avauspainiketta saat hallin oven auki siihen kelloaikaan, kun kyseinen varauksesi on.
 4. helppoa, eikö totta?!?

 

Hokkashallin sähkölukon käyttö toimii tällä hetkellä seuraavasti (kertaus yllä olevaan ohjeeseen):

Kun varaat vuoron, muista täyttää huolellisesti omat tietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköposti).

Saat sähköpostiisi viestin Aisti ja Tunne Oy otsikolla, Tiedot varauksestasi.

Saat viestissä varauskohtaisen avauspainikkeen. Kun klikkaat linkkiä, saat avauspainikkeen

näkyville. Painamalla avauspainiketta saat oven auki. Ovi aukeaa siihen kelloaikaan, kun varaamasi halliaika on – ei aikaisemmin eikä myöhemmin.