Koira koulutukseen!

Onko kotona nuori koira (alle 2v), jonka kanssa elämä tuntuu ajoittain raskaalle? Jos haasteena on koiran ajoittainen “kuurous”, katsekontaktin puuttuminen, hihnassa sinkoilu, toisille koirille reagoiminen ohitustilanteissa, rauhoittumisesta ei ole tietoakaan, niin ilmoita koirasi koulutusjaksolle meille! Koulutamme koiralle viiden päivän aikana perustaitoja, jotka helpottavat teidän yhteisen elämän jatkamista kotona. Koira ei toki viidessä päivässä ole kaiken oppinut, mutta perustaitojen ymmärtämisen jälkeen on omistajan helpompi jatkaa koulutusta kotona.

Koira tuodaan kyseisen viikon maanantaina klo 7-9 välillä hoitolaan. Koira majoittuu hoitolassa, ja hinta sisältää koulutuksen sekä koiran hotelliloman ma-pe välillä. Koiraa koulutetaan kohti sovittua tavoitetta viitenä päivänä. Omistaja saa koiran etenemisestä videoita/kuvia sekä ennen koiran kotiin luovutusta kirjalliset jatko-ohjeet. Koira luovutetaan omistajalle takaisin perjantaina.

Viiden päivän koulutusjakso ei ole soveltuva aggressiiviselle tai vieraita ihmisiä voimakkaasti pelkäävälle koiralle. Nämä tunnetilat vaativat huomattavasti pidemmän koulutusjakson ja usein erilaisen ympäristön etenevälle kouluttamiselle. Koulutusjakso ei sovellu myöskään koiralle, joka on hyvin stressiherkkä kaikille elämän muutoksille sekä ympäristön vaihdoksille.

Koulutuskoiria otetaan rajoitettu määrä per viikko, joten kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian. Seuraava koulutusviikko on suunniteltu alku vuoteen 2024. Mikäli haluaisit koirasi tälle viikolle, niin laita Teijalle sähköpostia teija(at)aistijatunne.fi 31.12.2023 mennessä. Kerro sähköpostissasi koiran perustiedot ja millaisiin asioihin kaipaisit koulutuksellista apua. Teija valitsee maksimissaan kolme koiraa kyseiselle viikolle. Teija ilmoittaa valinnoista sähköpostilla omistajille.

 

Hinta: 350,00 € | Koulutuskerrat:

Varasto loppu

Lisätietoja

Koiralle varataan erikseen koulutusjakso teija(at)aistijatunne.fi sähköpostiosoitteesta.

Koulutus on erikseen sovitun viikon maanantaista perjantaihin.

Koira tuodaan koulutukseen maanantaina klo 7-9, ja koira luovutetaan omistajalle saman viikon perjantaina klo 16-20 välillä.

Koiralle voidaan kouluttaa hihnakäytöstä, katsekontaktia, parempaa “kuulolla oloa” ihmisen suuntaan, käsittelyyn rauhoittumista, yleistä rauhoittumista, omalle paikalle menemistä tms.

Koulutusjakson aikana koiralle koulutetaan perustaitoja, jonka jälkeen koiran kouluttamisen jatkaminen on helpompaa kotona.

Koulutus ei ole tarkoitettu aggressiivisille tai voimakkaasti vieraita ihmisiä pelkääville koirille.

Voimakkaasti vieraita paikkoja stressaavaa koira ei voi kouluttaa tällaisella koulutusviikolla, koska koulutus tapahtuu koiralle vieraassa ympäristössä.

Koulutus on tarkoitettu nuorille, alle 2v koirille.

Palvelu sisältää koulutuksen lisäksi koiran hotellimajoituksen Eläinparkissa ma-pe välillä sekä siihen liittyvät ulkoilutukset ja hyvinvoinnista huolehtimisen.

Koiralla tulee olla omat ruoat mukana tai lisähintaan 1€/vrk voi koiralle ostaa hoitolan ruoan.

Koulutusherkut sisältyvät hintaan, jos koira pystyy syömään viljattomia herkkuja. Mikäli koira on hypoallerginen tai hyvin herkkämahainen, niin tulee omistajan tuoda koiralle omat herkut.

Omistaja saa viikon aikana koiran koulutuksen etenemisestä videoita/kuvia.

Omistaja saa koulutusjakson päätteeksi ohjeet kuinka jatkaa koulutusta kotona.

Koira ei ole viiden päivän jälkeen kaiken oppinut. Koiralle on koulutettu uusia tapoja toimia tilanteissa, jotka omistajan kanssa on sovittu ennen koulutusjakson alkua. Omistajan tehtävä on koulutusviikon jälkeen lähteä muuttamaan omia toimintatapojaan saatujen ohjeiden mukaan, jotta koira ja ohjaaja toimivat samoilla “säännöillä” koulutusviikon jälkeen.

Seuraava koulutusviikko on suunniteltu alku vuoteen 2024. Laita Teijalle sähköpostia 31.12.2023, jos haluaisit koirasi mukaan tälle viikolle..

Mikäli olet halukas saamaan koirasi seuraavaan koulutukseen, niin laita sähköpostia teija(at)aistijatunne.fi.

Kun omistaja on saanut vahvistuksen koiransa koulutuspaikasta, niin hänen tulee täyttää sähköinen hoitosopimus, johon lisäpalvelut kohtaan kirjaa koulutusjakson 1-3 tärkeintä koulutusaihetta.

Koulutusjakso maksetaan Eläinparkkiin joko ennen koulutusta tai koulutusjakson päätyttyä. Pankkikortti ja käteinen käyvät maksuvälineinä.